REA - årets första rea! Upp till 47% rabatt
Svea
Räntefritt upp till 12 mån
Kundtjänst
Maila oss

Förvaringstips för Hemmet

12 Smarta Förvaringstips för ett Organiserat & Stilfullt Hem

Våra hem är en plats där vi söker lugn och harmoni, och en välskött förvaring spelar en viktig roll för att skapa den önskade atmosfären. Här är några smarta förvaringstips inspirerade av praktiska lösningar med stilfull design:

 1. Eleganta Tvättmedelsbehållare: Överför ditt tvättmedel och andra tvättartiklar till vackra behållare, som exempelvis glasburkar. Utöver att vara en stilfull lösning är de nu synliga och redo att användas närhelst du behöver dem.

 2. Montera Cykeln på Väggen: Cyklar kan vara mer än bara transportmedel. Med en snygg väggmontering kan de fungera som dekor, särskilt om du matchar den med en vägg med matchande accentfärg.

 3. Tydlig Märkning i Skafferiet: Lägg till tydliga etiketter på dina förvaringslådor så att du snabbt kan identifiera innehållet. Detta är speciellt användbart i köket där du kan organisera skafferiet med korgar och etiketter för enkel navigering.

 4. Göm Städartiklar Elegant: Städartiklar kan snabbt skapa oordning. Organisera dem genom att installera en väggmonterad trådhylla för moppar och sopborstar. Förvara rengöringssprayer i en bärbar korg. Ett högt skåp kan också vara en utmärkt lösning.

 5. Kaffehörna med Stil: Undvik att stapla dina muggar genom att installera en pinnbräda på en vägg, där du kan hänga dina muggar snyggt och prydligt tillsammans med annat hängbart och användbart, som en sax eller mindre kökshandduk.

 6. Maximera Utrymmet under Sängen: Investera i sängar med inbyggda lådor eller använd platta förvaringslådor för att utnyttja det värdefulla utrymmet under sängen. Här kan du enkelt säsongsbetonade kläder eller extra sängkläder. Få fler tips om smart förvaring i små utrymmen här.
 7. Boutique-inspirerad Rullställning: Inspirerad av en trendig butik, lägg till en rullbar vintage-klädställning i garderoben eller sovrummet. Du får inte bara extra förvaring utan kan även använda den för att planera veckans outfits.

 8. Häng upp Kastruller och Stekpannor: Om köksskåpsutrymmet är begränsat, använd taket för extra förvaring. En klassisk kastrullhängare kan vara ett både vackert och praktiskt tillskott till ditt kök.

 9. Konstnärlig Kryddförvaring: När form och funktion möts skapas smarta lösningar. Dölj ett kryddställ bakom konstverk som öppnas som en dörr. En kreativ och diskret lösning för ditt kryddskåp.

 10. Kreativa Lösningar för Skohyllor: Skor kan snabbt skapa oreda om de inte förvaras ordentligt. Använd dig av kreativa skohyllor eller hängande förvaring för att organisera ditt skosortiment. Det gör inte bara att dina skor är lättillgängliga utan bidrar också till att skapa ett stilrent intryck. Få tips på fler kreativa förvaringslösningar här.

 11. Sortera med Korgar och Lådor: Korgar och lådor är oumbärliga förvaringsredskap. Använd dem för att organisera småprylar på hyllor eller i garderober. Transparenta lådor är särskilt användbara eftersom de gör det enkelt att se innehållet och hitta det du letar efter.

 12. Förvara Elektronik och Sladdar på Ett Ställe: Elektronik och dess tillhörande sladdar kan skapa trassel om de inte förvaras på ett organiserat sätt. Använd kabelhanterare och förvaringslådor för att hålla sladdarna i schack och skapa en snygg och säker elektronikhörna.

Dessa inspirerande förvaringstips kombinerar stil med praktisk användbarhet, vilket gör ditt hem både organiserat och visuellt tilltalande. Låt dessa idéer guida dig mot ett mer organiserat och vackert hem.

Hos HusOchHemma hittar du ett stort urval av förvaringsmöbler. Utforska vårt sortiment nedan!

Previous Post

Matbordstrender 2023

Next Post

Tänk På Detta Innan Du Köper Matta

Varukorg